Escoltar

Expert Universitari en Dinamització Lingüística. Títol propi de la UIB (20 ECTS)

postLa Universitat de les Illes Balears oferirà, el curs vinent, el títol d'Expert Universitari en Dinamització Lingüística, títol propi de la UIB que ha estat cofinançat per la Direcció General de Política Lingüística. 
La formació que s'ofereix es fonamenta principalment en les àrees de la lingüística i de la filologia, en particular de la catalana, però també inclou aportacions d'altres àrees, com ara la psicologia o la pedagogia.
S’adreça a l’assoliment de les competències necessàries per actuar com a dinamitzador lingüístic. La dinamització lingüística s’entén com la promoció del canvi (tries, hàbits, preferències, motivació, actituds, usos, presència de la llengua…), emmarcat en el procés de normalització de la llengua catalana que actualment s’impulsa des dels diversos àmbits de la societat: tant des de les institucions públiques com també des d’entitats no governamentals.
 
Dates i horaris
Inici: 30 d'octubre de 2019.
Finalització: 30 de juny de 2020.
Horari: de les 16 a les 20 hores.
Les classes presencials es duran a terme entre els mesos de novembre i març el dilluns i el dimecres. Excepcionalment hi haurà classe en dimarts i en divendres.
Matrícula
Sol·licitud d'admissió: fins dia 15 de setembre 
Publicació de la llista d'admesos: 23 de setembre
Matrícula: fins dia 14 d'octubre.

Per a més informació, consultau el web i el fullet del curs.